Vilkår

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra 1WorldShop.dk / 1World Direct 

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og 1World Direct. 

Priser:
Alle priser er kun gældende på bestillingsdagen.
Alle priser er som udgangspunkt angivet inklusiv 25% moms.


Betaling:
Vi modtager betaling på flg. måder:


Betaling med Dankort, VISA-Dankort, Visa Visa Electron, MarsterCard Debit


Betal med dit betalingskort via MobilePay


Bankoverførsel.
Ordrebekræftelse med bankoplysninger fremsendes på email. Først når betaling er registreret behandles ordren.

Leveringstidspunkt og transport:
Levering af varer fra 1World Direct anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med PostDanmark, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og 1WorldDirect.
Vi behandler din ordre indenfor 48 timer efter modtaget ordre og betaling. Levering på købers adresse i Danmark vil derfor normalt ske indenfor 5-10 dage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges. Vi leverer ikke til Grønland, Færørerne og lande uden for Danmark

Fri fragt

Ved varerkøb over kr. 550

Ved køb under kr. 550,00 beregner vi et forsendelsesgebyr på kr. 49,00 incl. moms

Reklamation:
1World Direct yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler).
Evt. fejl eller mangler ved produkter/varer leveret af 1World Direct skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdatet fejlen. Det er din pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytre sig.
Dersom du opdager en fejl, ska du rette henvendelse til 1World Direct. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senerst 2 år efter, du har fået varen leveret.
For varer med begrænset holbarhed er din klagemulighed afgrænset af den holbarhedsperiode, som 1World Direct og LR Health & Beauty Systems har stillet dig i udsigt.

Fortrydelsesret:
Vi ønsker os tifredse kunder. Derfor er vores returret længere end den lovpligtige.
Skulle du mod forventning, ikke være tilfreds med de produkter du har købt, kan du returnere dem inden for 14 dage.
Du kan vælge at få pengene udbetalt, få en kreditnota på beløbet eller bytte til et andet produkt.
Desuden har du en fortrydelsesret på produkter, i op til 2 måneder fra fakturadato.
Produkterne skal returneres i absolut salgsbar stand og i original indpakning.
Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.
 

Oplysning om klagemuligheder:
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@1worlddirect.dk

Persondatapolitik hos 1World Direct
Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos 1World Direct
Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.
Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler
Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.
Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

1World Direct indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Besøger vores hjemmeside 1worldshop.dk
  • Gennemfører et køb af vores produkter
  • Opretter en kundekonto
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige
Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på  1worldshop.dk er 1World Direct v./ Lars Hansen, Bjørnebo 33, 2665 Vallensbæk Strand - CVR-nummer: 28828152


Behandlingsgrundlag og formål
Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.
 
Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet/anonymiseret 6 år efter, at du har modtaget din vare. Dine data skal af hensyn til Bogføringsloven gemmes i mindst 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som materialet vedrører.
 
Andre modtagere af personoplysninger
Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande uden for EU, Norge og USA.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. PostNord med henblik på levering af dine indkøb.

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem DanDomain A/S, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i DanDomains datacentre.

Vi anvender Dinero (en del af den norske IT koncern Visma) i forbindelse med fakturering og bogføring.

Vi anvender Google Analytics (Google Irland) i forbindelse med monitorering, markedsføring og statistik.
Data slettes efter 26 måneder.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Databehandlere uden for EU:

Vi anvender LiveChat (LiveChat Inc., USA) i vores chat system.

Vi anvender Direct Mail (e3 Software, USA) til administration af nyhedsbreve.

De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45

Dine rettigheder
Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata


Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@1worldshop.dk

Anvendelse af cookies

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille datafil, som sendes til browseren og lagres der, så en hjemmeside kan genkende din computer. Alle hjemmesider kan sende cookies til din browser, hvis browserindstillingerne tillader det. Hjemmesider kan kun læse oplysninger fra cookies, de selv har gemt og kan ikke læse cookies fra andre hjemmesider. Der er to typer af cookies: permanente og midlertidige (session cookies). Permanente cookies gemmes som en fil på din computer i en længere periode. Sessionscookies placeres midlertidigt på din computer, når du besøger et websted, men forsvinder, når du lukker siden ned, hvilket betyder, at de ikke er permanent gemt på din computer. De fleste virksomheder anvender cookies på deres hjemmesider for at forbedre brugervenligheden, og cookies kan ikke skade dine filer eller øge risikoen for virus på din computer.

Hvad bruger vi cookies til?

Mange funktioner på en hjemmeside er afhængige af, at der placeres en cookie, når en bruger besøger en hjemmeside, så først og fremmest, sætter vi cookies for at have en funktionel side. Vi gør derudover brug af både 1. part og 3. part cookies til at forbedre brugeroplevelsen på vores side og tilbyde relevant markedsføring. Når der sættes en 3. part cookie, så betyder det, at vi har tilladt en tredjepart, som f.eks. et socialt medie, Google Analytics eller lign. at placere en cookie i din browser, når du besøger vores hjemmeside. De data der i den forbindelse indsamles, ser vi ikke hos os.

På vores side anvender vi følgende typer af cookies:

Nødvendige/Tekniske
Tekniske cookies er nødvendige for, at langt de fleste hjemmesider fungerer, som de skal. Som navnet angiver, har de kun teknisk betydning og dermed ikke nogen indvirkning på din privatsfære, idet de ikke registrerer, hvad du søger efter på andre hjemmesider.

Funktionelle
Funktionelle cookies anvendes for at huske dine brugerpræferencer ved at huske de valg og indstillinger du foretager på hjemmesiden, det kan f.eks. dreje sig om, hvilke præferencer du har i forhold til sprog og tekststørrelse.

Statistiske
Statistikcookies bruges til at optimere design, brugervenlighed og effektiviteten af en hjemmeside. De indsamlede oplysninger kan f.eks. indgå i analyser af, hvilke informationer der er mest populære på siden, så bliver vi opmærksomme på, hvad der skal være nemt at finde på siden.

Markedsføring
Markedsføringscookies indsamler oplysninger ved at følge dig på de enkelte hjemmesider, du besøger og kan siges at registrere de digitale fodspor, du sætter. Markedsføringscookies er derfor ”trackingcookies”. De indsamlede oplysninger bruges til at skabe et overblik over dine interesser, vaner og aktiviteter for at vise relevante annoncer for ting, du tidligere har vist interesse for. På den måde får du et mere målrettet indhold, eksempelvis i form af foreslået information, artikler og annoncer.

Oversigt over cookies: Vis cookie detaljer

Du kan altid slette cookies eller trække dit samtykke tilbage

Du kan blokere eller slette cookies på denne hjemmeside ved at trække dit samtykke tilbage eller slå dem fra i din browsers indstillinger. Du skal dog være opmærksom på, at hvis cookies fravælges ellers slettes, kan der være funktioner og services, der ikke længere er anvendelige.

Du har altid mulighed for at trække dit samtykke til cookies tilbage ved at klikke her Ændring af samtykke til cookies

Du har også altid mulighed for at blokere eller slette cookies i din browser (hvis du vil slette eller blokere tredjepartscookies kan dette kun ske ved denne metode)
Hvordan du gør dette, kan du læse nærmere om her: https://erhvervsstyrelsen.dk/saadan-undgaar-du-cookies
Husk, at bruger du flere browsere, skal du slette eller blokere cookies i alle browsere.

Ændringer

Vi forbeholder os retten til at ændre og opdatere denne politik.